GAZİANTEP / İSLAHİYE - Tandır İlkokulu

Tandır İlkokulu

Bogaziçi mah. Huzurlu Caddesi. NO311/1 İSLAHİYE/GAZİANTEP
Vizyon
Okulumuz, Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
Misyon
Öğrencilerimizi; toplumun değerlerini, ahlakını önemseyen, akademik olarak başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
Kaloriferle
Uydu İnternet (VSAT)
Lojman
3 - 3 Lojmanı var. 2 adet kullnılıyor, 1´ i boş.
Ulaşım
İslahiye- Hatay yönünden 10 km gidildikten sonra Altınüzüm Beldesi ısıklarında batıya dönülerek 8 km sonra Boğaziçi Cevizlidere Mahallesinde( Tandır Köyü) okulumuza varılır.
Amanos Dağı eteklerinde yer alır.
Gaziantep´e 118 km, İslahiye´ye 18 km uzaklıktadır.